الكيكه الاسفنجيه
==========
المكونات:
6 بيضات كبار
...
4 كيس فانيليا
1 كوب سكر (مش بودر)
1 كوب دقيق
نصف كوب كورن فلاور
الطريقه:
نضرب البيض و الفانيليا و السكر مع بعض فى اتجاه واحد لغايه لما يترفعوا اوى و يبقا لونهم فاتح و قوامهم قريب من الكريمه .
بعدين نضيف الدقيق و النشا معلقه معلقه (يعنى نضيف معلقه و نضرب فى نفس الاتجاه و هكذا لغايه ما يخلص مقدار )
و ندهن صينيه مقاس 26 بطبقه زبده خفيفه و نرشها بدقيق و نصب فيها خليط الكيك و ندخلها فرن سخن حرارته 180 لمده 45 او 50 دقيقه
No comments:
Post a Comment