Search This Blog

Wednesday, June 22, 2011

مسقعه باللحمه المفروم


احلى طاجن (مسقعه باللحمه المفرومه)من مطبخى وبالصور
المقادير

ك باذنجان رومى+ فلفل
1/4 ك مفروم
فصين توم
طماطم
ملح وفلفل وكمون

الطريقه

نقطع الباذنجان شرايح

نعمل المفروم عصاج مع بصله وتوابل

نقلى الباذنجان ونشفه على مناديل مطبخ علشان الزيت
احلى طاجن (مسقعه باللحمه المفرومه)من مطبخى وبالصور
نعمل صلصه المسقعه من طماطم وتوم ونطفيها بمعلقه خل
احلى طاجن (مسقعه باللحمه المفرومه)من مطبخى وبالصور
نرص الباذنجان فى صينيه بايركس ونحط طبقات متبادله من الباذنجان والعصاج والصلصه فوقهم
احلى طاجن (مسقعه باللحمه المفرومه)من مطبخى وبالصور
ندخلهم الفرن لحد ما يحمروا
احلى طاجن (مسقعه باللحمه المفرومه)من مطبخى وبالصور
وبالف هنااااااااااااا

No comments:

Post a Comment