fatafeatoo
main course cakes salads drinks diet food
Search This Blog
Tuesday, June 7, 2011
سلطة الكول سلو (سلطة الكرنب) على طريقة كنتاكى
سلطة الكول سلو
المقادير
كرنبه بيضاء متوسطه
2 ثمرت جزر
خل+زيت+معلقتين كبار سكر+معلقتين كبار لبن
ربع معلقة ملح
ولعمل المايونيز
2 بيضه+زيت+خل+ملح
الطريقه
نخرط الكرنب الى شرائح رفيع ثم نبشر الجزر
ثم نقوم بخلط الكرنب مع الجزر وتتبيله بالملح والسكر والحليب والخل
ثم نقوم بعمل المايونيز
نضع البيضتان فى الكبه ونضيف عليهم مقدار من الزيت حوالى كوب زيت
نقوم بضربهم بالكبه الى ان يغلظ قوامه
ثم نضيف الخل والملح
ثم نقوم باضافته على سلطة الكول سلو
ثم نضعه فى التلاجه لمدة يوم او من بليل للصبح وهذا هو الشكل النهائى لها
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment