fatafeatoo
main course cakes salads drinks diet food
Search This Blog
Wednesday, June 22, 2011
مسقعه باللحمه المفروم
المقادير
ك باذنجان رومى+ فلفل
1/4 ك مفروم
فصين توم
طماطم
ملح وفلفل وكمون
الطريقه
نقطع الباذنجان شرايح
نعمل المفروم عصاج مع بصله وتوابل
نقلى الباذنجان ونشفه على مناديل مطبخ علشان الزيت
نعمل صلصه المسقعه من طماطم وتوم ونطفيها بمعلقه خل
نرص الباذنجان فى صينيه بايركس ونحط طبقات متبادله من الباذنجان والعصاج والصلصه فوقهم
ندخلهم الفرن لحد ما يحمروا
وبالف هنااااااااااااا
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment