Search This Blog

Tuesday, January 10, 2012

جندوفلى

جندوفلى

المقادير
جندوفلى حسب الرغبة
3 فص ثوم مفروم
ملح وفلفل للتتبيل
كمون
نص كوب كرفس مفروم
2 ملعقة كبيرة زبدة
نص كوب ماء
الطريقة
يجب ان يكون الجندوفلى كله مغلق ولو فى مفتوح ارميه و بعد السواء الى تكون مقفوله لسه ارميها
نضع الزبدة مع الثوم فى حلة وتترك قليلا ثم ضعى عليها الجندوفلى وقلبيه شوية
ضعى الملح والفلفل والكمون والماء واتركيها مغطاه حتى تتفتح كل الجندوفلى وبياخد تقريبا 5 دقائق على النار
ثم ضعى الكرفس وممكن بقدونس بداله بس الكرفس افضل للرائحه
وممكن تقدميه مع مكرونه زى الصورة او مع ارز وبالهنا والشفا

No comments:

Post a Comment