Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 22, 2011

صــــوص الكراميــــــــــل :

صــــوص الكراميــــــــــل :
***********************
المقاديــــــــر :
***********
2 كوب سكــــر .
4 م ك مــــاء .
2 م ك زبدة غير مملحة مقطعة مكعبات صغيرة .
1 كوب كريمـــــــة لبانـى .
2/1 م ص فانيليا ( أختيارى ) .

ملحوظـــــــة :
فى حالة عدم وجود الكريمة اللبانى يمكن زيادة كمية الزبدة وأستخدام اللبن بدلا من الكريمة

الطريقــــــــــة :
*************
فى قدر حطى السكر وعليه الماء لحد ما يصل لونــــه للذهبى ضيفى الزبدة مع التقليب لحد ما تتجانس مع السكر ثم ضيفى الللبن او الكريمة وأخيرا الفانيليا

No comments:

Post a Comment